onsdag 15 augusti 2007

Tisdagstema - busig

Gårdagens http://vimsig.com/tisdagstema är BUSIG. Här är min bild av temat. En herre full av liv, och kraft och bus. ALLTID.

Dagens tre

Det regnar ute. Sommaren är slut. Det är så lätt att trista till det.

Nu ska jag börja leta glädjeämnen i livet igen.

Dagens tre topp är:

1. Den här herren som förgyller livet med sitt skratt, sina kommentarer, sina pussar, sina kramar och sina klappar. Vad vore livet utan honom - och de andra killarna. Stackars människor som aldrig får chansen att leva ihop med barn.

2. Sushi till lunch. Hade tänkt att skippa lunchen (hur smart är det på en skala egentligen...) och då kom Y och sade att hon skulle iväg och gärna kunde fixa åt mig också. Både hon och jag dreglade nästan som besatta hundar när vi laddade upp för att äta. Tack! Det smakade så gott.

2. Mitt fritidsprojekt. Som faktiskt går framåt nu. Jag är inte så korkad som jag trodde!

Scrapkväll

Det har varit en körig vecka så här långt. Har pusslat en del på jobbet för att hinna med ett projekt jag håller på med på fritiden. Ska berätta mer senare.

Men i går kom A hit och vi fick en scrapkväll ihop. Inte JÄTTEmycket inspiration men gjorde några kort som jag tyckte blev rätt fina. Och tack vare det fick jag lust att göra ännu mera kort - nästan gång blir det nog pysselklubbsträff i en scrapbutik här i stan. Längtar efter att få frossa i en massa vackra detaljer.