onsdag 2 januari 2008

Gott nytt år, förresten!

Har inte avgett ett endaste nyårslöfte i år. Hade lovat mig själv det... En paradox, bara det. Men jag ska ta hand om mig själv bra i år. Det är nödvändigt.
Ska bland annat ta kontakt med städfirman igen. Ja ni kan ju ana hur det har gått med städningen här sedan jag sade upp dem... Det märktes inte minst nu innan jul när alla dammråttor och kladdfläckar anföll.

Mest stolt över vad gäller förberedelserna inför jul: Putsade storkillarnas fönster. Jag har inte gjort det sedan vi flyttade in. Jo, det är sant. Såna prioriteringar gör jag.

Kameran full men kraften slut

Det har varit en hejdundrande fest i dagarna ...massor. Har tappat räkningen. Släktingar och vänner har kommit och gått och vi har haft fantastiskt roligt över jul och nyårshelgerna. Kameran är full med en massa bilder som jag så gärna vill visa. Men jag orkar inte. Hittar inte kabeln och då får det kvitta. Jag återkommer. Kanske.

Från maken till mig


FOTO EFVA ATTLING STOCKHOLM
Jag vet inte alls om jag förtjänat det. Men jag blev glad ändå över detta vackra smycke som förärades mig på självaste julaftonen. Maken var inte hemma och kunde överlämna det (han var ute och köpte tidningen...) så tomten fick puss och tack! Jag blev så glad. Twin dots av Efva Attling. Hon är min älskling. Allt hon gör är magiskt tycker jag. Jag vill vara lika konstnärlig som hon.

Fick en sak till av maken: En stegräknare. Inte lika vacker men jag har den på mig var dag. Det blir som ett gift!