söndag 14 oktober 2007

Blomsterprakt - ÄNTLIGEN








I år blev det bara ljung. Jag tycker att det är sååå vackert. Kvar i krukorna stannade dessutom min murgröna - som vid det här laget snarare är röd. Den fick dessutom sällskap av ett par svarta hjärtan i sten. Nu kan frosten få komma och frysa den här skapelsen för evig fägring resten av vintern.


Kalaskillen

Magne är på kalas. Tillsammans med halva dagis... Åh, jag känner med de stackarna som håller i det.
Men de var rätt smarta och lade kalaset redan klockan tio. Så sen har de hela eftermiddagen att pusta ut och komma tillbaka!

Lilleman och jag slog in världens finaste gosedjur i rosa och gult och orange. Paket blev "underbart vackert" tyckte Lilleman som dessutom komponerade ett eget kort.

Minns ett kalas som storkillarna var på när de var i den här åldern. När det var slut frågade mamman mellankillen: Jaha, vad säger man nu då innan man går hem. Tystnad en stund och sen "Förlåt...". Han var RÄTT busig som barn och var van vid att alltid behöva krypa till korset...

Morgonstund har guld...




Lilleman och jag fick verkligen en guldstund vid frukostbordet i morses. Han skrattar nästan hela tiden. Han är nog en av de roligaste människor jag känner!


Inflyttningsfest


Nej, inte hos oss. Utan det var vännen M som ordnat inflyttningskalajs med vänner, god mat, mycket vin och öl och så fotboll... 0-3 till Sverige gav festen en bra start. Kul att träffa alla hennes kompisar. Har träffat några tidigare, men långt ifrån alla.
Vid tolv drog alla på krogen - utom jag. Jag får skylla på min ålder...
Jag tog mig hem, kissade lilleman, ställde klockan på halv nio och gosade ner mig i min säng.
Med mig till kalaset hade jag två fina silvriga ljusstakar som jag slått in i celofan - i botten strödde jag färggranna löv. Det blev så fint.