onsdag 3 oktober 2007

Dagens tre

Jag måste ju bara summera tre godbitar ur denna dag i Paradiset:

1. Dagens tre. Det är rätt skönt att fokusera på det som varit bra. Mera glädje tack!

2. Dofterna ute. Det luktade rent himmelskt ljuvligt ute när jag kom till dagis i eftermiddags. Höst, gula löv, nyfallet regn, blöt jord. I love it!

3. En halväten läkerol. Skulle inte äta nåt godis ju. Men så rotade jag runt i skåpet och hittade en halväten ask läkerol... Utan socker. Perfekt för mig i dag. Jag tömde den på två sekunder - hann knappt känna smaken. Gulp.

Jag för fem år sedan i dag


Tiden går så fort. Här låg lilleman i magen och vi visste ingenting om honom. Jag hade foglossningar och så ont så jag nästan hellre ville dö. Samtidigt mådde jag som en prinsessa!
I dag är jag lite smalare, lite mörkare och lite äldre.
Nu ska jag upp och dricka te med storkillarna.
Jag är på och skäller och ryar på dem om att de ska gå ifrån sina datorer och så sitter jag här själv som värsta addicten... Skärpning!

Facebook-feber...

Hur sjukt är det inte? Har suttit ett par timmar (liten överdrift kanske, säger hon med en rökares förnekelse) och lattjat runt på Facebook.
Registrerade mig för ett tag sedan, eftersom det diskuterades en del på jobbet. Jag ville veta vad det handlar om (å sade jag förresten när första Big Brother kom - ville bara titta på det i rent undervisningssyfte - och poff så var jag fast).

Nu har jag en profil, bilder utlagda och ett dussin vänner. På ett par timmar. Va?Och jag fattar fortfarande inte riktigt vad det går ut på - för de där gamla vännerna som jag förlorat på vägen hittar jag ändå inte.

Hur som helst. Hann med en tur i verkligheten också. Ringde stockholmsbruttan L och pratade en bra stund. Härligt som vanligt. Kanske, kanske, kanske hon kommer ner en helg framöver. Jag vill att hon kommer NU!!!