tisdag 4 mars 2008

En dröm...




Ibland kan jag snöa in mig på sånt jag vill ha.
Det kan handla om allt från egen tid, tid att träna till ett par skor, en kappa, en laptopväska eller en BIL!!!!

Jag har kört min chrysler grand voyager i evigheter nu. Den är stor som ett krigsfordon, den är ALLTID full med skit (av nån anledning så har min bil blivit förvaring av sopor - ibland känns det som slutförvaring...). Ibland kör jag omkring i veckor med pantflaskor, tomkartonger, gamla tidningar och plåtburkar skramlandes omkring mig. Hade en gång en kollega som hade det så i sin bil - hon bodde dessutom själv i den så hon var väl steget snuskigare. Men ibland känns det som jag inte är långt efter.

Därför drömmer jag om en ny bil (eller bättre begagnad). Den ska vara liten och tuff. Och det jag snöat in på för tillfället är vw beetle (jag kommer nämligen ALDRIG ha råd att köpa mig en audi tt). Och helst ska den vara röd.
Vilket helt osökt för mig in på historien om min första alldeles egna bil. Det var en blå lada (minns ni?). OCh jag drömde om en röd bil. Så min högt älskade far lät lämna in bilen för omlackering. Vad kostade inte det? Kärlek av det slaget möter man inte många gånger i livet.