onsdag 14 november 2007

My Nation

Folkteatern i Göteborg gästspelade på lilla scenen. Intimt, kallt och tragiskt. Men otroligt bra. Kärade ner mig i en ung begåvad skådespelerska som gav allt. Hon var en stjärna.
Gick med en alldeles nyskapad kosntellation som bildat en ny kulturförening. Efter pjäsen fika och prat om vad vi sett! Härligt.
Nästa gång: En midsommarnattsdröm. Och efter det Bodil Malmsten.
Åh, jag bara längtar till nästa gång!!!!

By the way: Hör ni musiken? Jag har lagt till några sköna toner. Kanske jag utökar eller byter eller plockar bort!

Pratade om retreat i dag. Tror jag måste prova på. Undrar om jag vågar ge mig in i tystnaden???

Eeeeemiiillllll!



I dag är det den stora Astrid-dagen. Det är väl mängder av förskolebarn som just i dag går till dagis utklädda till diverse Lidngren-figurer....

Lilleman valde Emil. Och tur var väl det, för det och pippi är det enda vi kan uppbringa grejer till här hemma. Byssen är gammal och nött, myssen är ett arv från Stockholmstöserna och skjortan hade storpojkarna när de var små.

Lilleman satt och åt sin frukost iförd ovan nämnda mundering, samtidigt som han bläddrade i dagens tidning. Plötsligt utbrast han: Nä men jag är ju i tidningen, och så pekade han på en bild med Emil!
Jag är glad över att han inte ville vara Karlsson på taket. Jag gillar inte Karlsson. Jag tycker att han är en rent otrevlig typ!