tisdag 20 maj 2008

Sen sist

Lite uppdatering så här i efterhand.
Köpt mig löparskor. Assköna och dyra så nu MÅSTE det bli springa av. Har INVIGT dem och jag är mäkta stolt över mig själv!!! Det känns i mina stackars benmuskler. Skulle gett mig ut i kväll men det är så mycket annat...Faktiskt är det så - mellankillen och maken åker på skolresa i morgon bitti och jag hade lovat göra en fågesport - som jag nu har gjort! Guldstjärna till mig!!!

Konfirmation för ett av barnen som vi följt hela livet. Högtidligt! Och tårtan rodde vi i hamn - även utan ugn. Maken i det huset är elektriker och han frågade om vi bytt proppar (va tror han att vi är HELT dumma eller?) Men var det tre proppar som skulle kollas??? Vet ni - nu funkar spisen igen och det kostade oss inte mer än en ny propp!

I morses satt jag på jobbet 07.15. Världshändelse. "Vem har skrämt upp dig" frågade en kollega. Anledningen: Lilleman åkte på skolresa till Göteborg. Levererades till tågstationen 07.00.

Nu sena kvällen. Riktigt aptrött. Men det blir en tidig morgon i morgon också. Gotlandsresenärerna ska samlas halv sex (FY F-N) och jag måste skjutsa...