söndag 20 januari 2008

Uppe tidigt

Maken och jag ställde klockan i går kväll med avsikten att komma ut på tidig promenad. Vi har gjort det många gånger förr och lyckas sällan eftersom vi är sådana sjusovare. Men i dag - baske mig om vi inte kom ut på den där långpromenaden innan klockan ens slagit nio (TIDIGT för oss!!!). Och det var så härligt. Hoppas på fler helger på samma tema.
Dessutom fick vi upp de stora killarna vid elva och åt en härlig frukost ihop.
Efter en sån start är man på hugget för resten av dagen. Vi har bland annat ufört stordåd i tvättstugan. SKÖNT!

Ibland har man tur!

Lördag förmiddag. Lilleman och jag uppe tidigt. Våndades lite över ett halvt löfte om att vi skulle gå till familjegympan på friskis. Men bet till slut ihop och så drog vi iväg. Och: Det var jättekul!
Nu ska det bli en god vana här. Lilleman har numera eget medlemskort på friskis och vilken vuxen som helst får följa med på gympan.

Åkte vidare på förmiddagsfika hos Tildis och mamma. Och sen hem för att dra igång med operation storstädning (här ser ut må ni tro...)
Då ringde matfantasterna och bjöd hem på middag. Deras gäster hade blivit sjuka och allt var förberett. Det går ju inte bara att säga nej, när man har sån tur.
Det blev en god och trevlig kväll - trots att barnen härjade som vildar bitvis.

På vägen hem lyste månen upp bilen så till den milda grad att vi var tvungna att stanna och njuta och förundras över världen!