onsdag 27 augusti 2008

Lilleman börjar bli stor

Lillkillen har blivit stor. Det märks på många sätt. Han är inte lika flamsig och busig som tidigare. Han kan sitta i timmar och pyssla och från fritids har jag inte hört ett klagomål sedan han började för flera veckor sedan. Pust. Det känns lite lättare när man inte måste försvara eller förklara sin lille unges hyss varenda dag!

Bloggskola del två

Nu kom jag på det. Två inlägg om dagen. Det handlar ju om att fördela sina bokstäver lite. Alltså: Här kommer mitt andra inlägg.


Jo sen skulle man lägga ut en bild. Om inte till varje inlägg så ändå jäkligt ofta.

Här kommer bilden:
Sju år gammal. Mor, far och Moi. Det känns som ett annat liv.

Jag - en bloggare???...

Läste Linda Skugges blogg i går kväll. Hon har bland annat en bloggskola. Två blogginlägg om dagen - annars lägg ner var ett av de mer handfasta råden. Håller med. Men hur f-n... Jag tror jag måste börja blogga via mobilen och skicka bilder på mig själv och kollegan på jobbet. Vi kanske kan skicka till två bloggar samtidigt så sparar vi lite tid...
Tänkte ialla fall på Linda Skugge nu när jag är hemma på lunch. Lite microvärmda rester på stående fot, en vattenkinkig hund som skulle rastas i regnet, några bankärenden som skulle göras på nätet och så ett SNABBT blogginlägg.
Så tänkte jag.
Nu har jag suttit här 20 minuter och jag har inte kommit in på banken - och det var knappt jag kom in här.
Två inlägg om dagen.
I ett annat liv, säger jag. Där bredbandet fungerar friktionsfritt...