torsdag 21 februari 2008

Tjejer, ååå tjejer!

På lördag smäller det. Stor tjejfest som vännen M och jag anordnar. Vi har bjudit in en massa vänner på varsitt håll och bett dem ta med sig varsin kompis. Bara tjejer. Vi blir runt 30 och det är alltså en jäkla massa folk som aldrig träffat varandra. Det börjar bli lite nervöst. En av brudarna har berättat att hennes kompis avbokat ett möte i Italien för att kunna vara med.... Nu måste det ju bli såååå himla kul för att det ska vara värt det... HJÄLP!!!!

Planerar bland annat en lära-känna-varandra-tävling. Vem är jag? är frågan. Ett av påståendena är: Lärde känna Anneli i en klädkammare i mitten av 80-talet. Hon var halvfull, galen och utklädd och jag undrade vad det var för en idiot jag stött på.

Jag duger inte längre

Inte så att man kan kräva evig kärlek av någon. Men sina barn har man ju ändå lite förväntningar på vad gäller den grenen. Men i dag fick jag av lilleman veta att fröken på dagis är bäst. Så pass mycket bättre än mig att han vill ha henne till mamma. Jag kan få börja jobba på dagis, om det är så att jag vill fortsätta träffa honom. Det är tacken!

Argumentet som gav fröken fördel var att hon är så snäll. Okej, jag köper det bättre än senast vi hade den här diskussionen. Då fick jag veta att hon är mycket sötare än jag... Tacka f-n för det. Hon är ju minst 20 år yngre än undertecknad...