söndag 4 november 2007

Mööörkt och ljust ute

Nu är det så attans mörkt ute att det inte är sant. Den där timman som vi ställde om klockan för en vecka sedan har verkligen visat sig från sin rätta sida.
Det har verkligen varit vackert väder de senaste dagarna - men de dagar då det regnar och är grått så blir det aldrig riktigt ljust. Våra garagelampor som känner av ljus och mörker slocknar inte på hela dagen!
För att råda bot på ångesten som kommer med mörkret så fick jag igång våra ljusslingor ute i buskarna. (I ärlighetens namn ska sägas att de aldrig kom ur efter förra julen...så det var bara att sätta i sladden igen!)

Helgen har firats med jobbet på kanonkul firmafest. Med komiker, hjort till middag och dans till levande musik. Precis samma - och väl fungerande koncept - som i flera år. Jag tror det är femte året som det är kolleger som spelar med sina band på våra fester. Rätt otroligt hur musikaliska folk är.

Givetvis blev det även en tur till kyrkorgårdens minneslund. Vi har inga anhöriga som ligger begravda här men vi brukar åka upp en sväng och tända lite ljus för att minnas dem som vi inte kan besöka. Vackert var det.