torsdag 8 november 2007

Wooohaaaa

Träsmak i baken efter två timmar på samma lilla, lilla plätt. Inklämd mellan två herrar som tog lite för stor plats, skrattade lite för mycket och varav den ene var invandrare som jag inte visste om jag skulle titta på eller INTE titta på när Fredrik Lindström skissade bilden av svensken och svenskens rädsla att misstänkas vara rasist.
Så bra! Vilken analys av det svenska folket. Vi kände igen oss alla lite till mans, överviktiga herrar, invandrare, åldriga damer som klätt upp sig, osvenska tonåringa och snusförnuftiga medelålders mammor (det är jag det).

Om han kommer till en teater nära dig : GÅ!

Härliga kvällar

Satsar lite på mig själv. För ovanlighetens skull. Normalt satsar ju jag på alla andra och känner mig alldeles utsjasad alldeles för ofta.

I går: spansk restaurang med kolgrillad oxfilé och prat och skratt med B-M. Underbar kväll. Vi tyckte båda två att vi kände oss lite på pickalurven när vi lämnade restaurangen. Märkligt - med tanke på att vi bara druckit ett par flaskor bubbelvatten var!!!


foto Artist1

Ikväll: Fredrik Lindström och hans Svenskar är också människor. Blir snart upplockad av M. Det var sånt tryck på föreställningen så vi inte fick platser ihop - trots att vi bokade för minst en månad sedan.