måndag 10 september 2007

Hösten för 1 och 2 år sedan


På dagen för ett år sedan och på dagen för två år sedan.
Tog mig en tur bland mina gamla bilder igen och kunde konstatera att vädret var sagolikt vackert för både ett och två år sedan.
Tänkte först att jag skulle lägga lite energi på att beklaga mig över hur det är i år. Men så slog det mig att gårdagen var helt fantastisk. Jag låg till och med ute i bikini en stund. Det kommer jag att ha glömt om en vecka om jag inte skriver ner det nu. Så nu är det gjort - sparat för all tid.

Aj, aaj, ajj

Fy för bövelen. jag har så ont i magen att jag knappt kan sitta upprätt. Fick plötslig kramp och känner mig helt svullen. Vafalls? Jag håller väl inte på att bli sjuk?
16-åringen har ju varit sjuk så varför inte jag?

Gick för övrigt en härlig långpromenad med 15-åringen nu i kväll. Mycket gott kommer ut av en sån promenad - inte nog med att både jag och hunden mår bra av att röra på oss. Man får en del förtroenden också och kan föra ett samtal på en väldigt avslappnad nivå med herrarna som är på väg in i vuxenlivet. Det är härligt!

Näe, min mage dödar mig (eller hur säger man på svenska?) Jag måste gå och lägga mig. Borde väl se till att avsluta den tredje och sista Stieg Larsson-boken.