måndag 3 december 2007

I´m singing in the rain...

Ja, faktiskt. Tog förra veckan steget och taget i kragen och signade mig i en gospelkör här i stan. Det var såååå roligt.
Äntligen är jag igång igen. Hörde mig själv presentera mig med att jag sjungit i kör nästan hela livet, med ett litet avbrott på... närmare tio år... Vart tar tiden vägen????

Såg just att jag faktiskt berättat detta tidigare. Men vad f-n. Det roliga tål att upprepas - det tråkiga att glömmas bort.

Marmoreringens tid är förbi


Snart är de marmorerade garderoberna i hallen ett minne blott. Hade dygnet haft fler timmar så hade de varit klara nu. Men det får bli en sista strykning nästa helg.
Drömmen är en genomtänkt garderobsvägg med skjutdörrar. Verkligheten: Vitrollade dörrar med spegelramar från en svunnen tid. Men vad sjutton, det duger och blev jättefint mot hur det såg ut förut....
Ska nu bara övertala maken att måla resten av väggarna vita också... Tänkt att man aldrig är riktigt nöjd. Det är helt sjukt otacksamt.

jul i vårt hus






Lite adventsstämning blev det allt här i helgen. Några nya ljuskällor att glädjas över i mörkret. Just nu är det bara regn och rusk. Den vita snön, som ju faktsikt lättade upp lite, är som försvunnen.
Fick på vinterdäcken i morses. Så nu kör jag säkert - åtminstone så säkert att jag slipper böter för att jag inte följer lagen om vinterdäck. Körde för övrigt på en parkerad bil förra helgen när halkan slog till. Jag hade sån tur. Det blev en buckla på vår bil - men den andra klarade sig helt... Tur som en tok.